Pierwszy raz na Wizaż24.pl?
Zarejestruj się.
Nie pamiętasz hasła?
Na podany wyżej adres email wyślemy nowe utworzone losowo hasło. Po zalogowaniu proszę ustwić nowe hasło.
OKAZJE
Amino – kuchnia polska
Bez konserwantów
Zupy Amino nie wymagają dodawania konserwantów, ponieważ powstają z najwyższej jakości suszonych warzyw, przypraw oraz innych suchych składników. Suszenie jest naturalną metodą zapewnienia trwałości produktów spożywczych.
Zgodnie z prawem do tego typu produktów nie powinno dodawać się substancji konserwujących.
1 porcja** zawiera 190 kJ 50 kcal 2%*
w 100 ml 75 kJ / 20 kcal
% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
*1 porcja 250 ml. Opakowanie wystarcza do przygotowania 3 porcji zupy.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Sposób przygotowania
1. Zawartość torebki wsyp do 750 ml zimnej wody i dokładnie wymieszaj.
2. Doprowadź do wrzenia. Gotuj na małym ogniu ok 5 minut mieszając. Udekoruj natką pietruszki.