Pierwszy raz na Wizaż24.pl?
Zarejestruj się.
Nie pamiętasz hasła?
Na podany wyżej adres email wyślemy nowe utworzone losowo hasło. Po zalogowaniu proszę ustwić nowe hasło.
OKAZJE
Naturalny środek stosowany przy anemii.
Właściwości prozdrowotne moringi:
przeciwzapalne,
przeciwwrzodowe,
przeciwskurczowe,
przeciwnowotworowe,
przeciwutleniające,
przeciwgorączkowe,
przeciwepileptyczne,
przeciwgrzybicze,
przeciwbakteryjne,
moczopędne,
zapobiegające włóknieniu wątroby,
obniżające cholesterol,
zwalczające nadciśnienie.
Składniki: sproszkowane liście moringi olejodajnej (Moringa oleifera Lam.) – 100%
Sposób stosowania: 2 płaskie łyżeczki sproszkowanych liści moringi (ok. 5 g) bardzo energicznie wymieszać z chłodną lub ciepłą wodą (nigdy nie wrzącą), sokiem, bądź dodać do mleka, jogurtu, smoothie lub do innych pokarmów. Pozostający osad, nawet po bardzo dokładnym wymieszaniu, jest naturalną cechą produktu. Przygotowany w ten sposób napój (wraz z osadem) nadaje się do spożycia. W przypadku, gdy przeszkadza osad, przygotowany napój przecedzić przez sitko, przecierając pozostające na sitku sproszkowane liście moringi.
Uwaga: Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu,chronić od światła.