Pierwszy raz na Wizaż24.pl?
Zarejestruj się.
Nie pamiętasz hasła?
Na podany wyżej adres email wyślemy nowe utworzone losowo hasło. Po zalogowaniu proszę ustwić nowe hasło.
OKAZJE
Substancje czynne zawarte w owocu jarzębiny wspierają pracę wątroby i woreczka żółciowego. Napar polepsza procesy trawienne, szczególnie po dużym lub tłustym posiłku. Wpływa też na pracę jelit i pomaga uregulować wypróżnienia.
SKŁADNIKI
100% owoc jarzębiny
Sorbi aucupariae fructus
SPOSÓB ZASTOSOWANIA
1 łyżeczkę owoców jarzębiny (3g) zalać szklanką wrzącej wody, zaparzać pod przykryciem 10 min.
Wypić jeszcze ciepły napar.
3g owoców jarzębiny stanowi jego dzienną porcję do spożycia. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić od światła.