Pierwszy raz na Wizaż24.pl?
Zarejestruj się.
Nie pamiętasz hasła?
Na podany wyżej adres email wyślemy nowe utworzone losowo hasło. Po zalogowaniu proszę ustwić nowe hasło.
OKAZJE
Kosmetyki Lirene to praktyczne innowacje dla kobiet poszukujących skutecznych produktów odpowiadających na realne potrzeby skóry. Bogata oferta pozwala dobrać odpowiedni dermoprogram w zależności od wieku czy typu cery. Kosmetyki Lirene pomagają stworzyć szybki, naturalny makijaż, błyskawicznie ujędrnić skórę ciała, "opalić nogi" w kilka minut czy wygładzić zmarszczki kremem liftingującym. (...)
Lirene Superfood Chia-Goji Naturalny żel myjący do twarzy
SUPERFOOD FOR SKIN
Naturalny żel myjący o delikatnej formule dokładnie usuwa zanieczyszczenia, nadmiar sebum oraz makijaż, pozostawiając skórę oczyszczoną i odświeżoną. Dzięki zawartości ekstraktów z nasion chia i owoców goji ma także właściwości odżywcze i wygładzające. Skóra staje się elastyczna i miękka w dotyku, a jednocześnie idealnie oczyszczona.
CO DAJE SKÓRZE CHIA?
Ekstrakt z chia dostarcza skórze niezbędnych składników odżywczych i działa antyoksydacyjne. W efekcie komórki skóry są zabezpieczone przed działaniem wolnych rodników, a cera jest odżywiona i wygląda promiennie.
CO DAJE SKÓRZE GOJI?
Ekstrakt z jagód goji ma działanie uelastyczniące oraz wspomaga odnowę komórkową, dzięki czemu skóra jest zregenerowana i wygładzona.
Stosowanie: Nanieść żel na wilgotną skórę twarzy i szyi, lekko wmasować kolistymi ruchami, a następnie zmyć letnią wodą. Do stosowania rano i wieczorem w codziennej pielęgnacji oczyszczającej.
Składniki/Ingredients: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Polyacrylate Crosspolymer-6, Coco-Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Sodium Carbonate, T-Butyl Alcohol, Calcium Gluconate, Chia Seed Extract, Goji Berry Extract, Citric Acid, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citronellol, CI 16035 (FD&C Red No. 40), CI 17200 (D&C Red No. 33).