Pierwszy raz na Wizaż24.pl?
Zarejestruj się.
Nie pamiętasz hasła?
Na podany wyżej adres email wyślemy nowe utworzone losowo hasło. Po zalogowaniu proszę ustwić nowe hasło.
OKAZJE
Guru włosomaniaczek Anna Kołomycew znana bardziej pod pseudonimem Anwen stworzyła dla wszystkich swoich fanek serię kosmetyków do pielęgnacji włosów. Zaraziła setki tysięcy dziewczyn i kobiet manią włosomaniactwa ;-) To dzięki Anwen mamy większą świadomosć na temat zdrowia, budowy włosa czy składników kosmetycznych, co dotąd było nic nie znaczącymi hasłami, teraz (...)
Anwen Cool Bananas Bananowa maska ochładzająca kolor do włosów brązowych
Masz brązowe włosy i marzysz, żeby kolor zachował swój chłodny odcień? Maska Cool Bananas przywraca włosom chłodne tony – bez względu na to, czy kolor jest naturalny, czy uzyskany farbą. Żegnaj, rudziejący brązie!
Cool Bananas nie tylko ochładza kolor, ale i pielęgnuje włosy. Zawiera naturalny ekstrakt z banana i glikol roślinny o działaniu nawilżającym. Pochodna oleju makadamia nadaje połysk, zmniejsza łamliwość i ułatwia rozczesywanie. Dzięki właściwościom skrobi i ekstraktu z czerwonych wodorostów włosy są wygładzone oraz mniej się puszą.
Jakie składniki zawiera maska?
Nałóż maskę na umyte szamponem i odsączone z nadmiaru wody włosy (użyj rękawiczek). Potrzymaj co najmniej 5 minut. Czas dopasuj do swoich potrzeb, szybkość działania barwnika zależy od wielu czynników, np. stopnia porowatości włosów. Następnie zmyj produkt i wysusz włosy jak zwykle.
Aqua, Cetearyl Alcohol, Isoamyl Laurate, Propanediol, Ethyl Macadamiate, Cetrimonium Chloride, Ceteareth-10, Solanum Tuberosum (Potato) Starch, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Musa Paradisica (Banana) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Furcellaria Lumbricalis Extract, Parfum, Malic Acid, Tocopherol, Benzoic Acid, Sodium Anisate, Lactic Acid, Trietanoloamina, Benzyl Benzoate, Glycerin, CI 42090, Sodium Lactate, Urea, Maltodextrin, Phenoxyethanol, Citric Acid, Phenethyl Alcohol, Dehydroacetic Acid.