Pierwszy raz na Wizaż24.pl?
Zarejestruj się.
Nie pamiętasz hasła?
Na podany wyżej adres email wyślemy nowe utworzone losowo hasło. Po zalogowaniu proszę ustwić nowe hasło.
OKAZJE
ICEVEDA to unikalna gama kosmetyków, w której wykorzystano klasyczne metody ajurwedyjskie i siłę północnych ziół.
Połączono ekstrakty i oleje roślin z różnych części świata, tak aby ich wzajemne synergiczne działanie zwiększyło skuteczność zabiegów pielęgnacyjnych. Ujędrniające ziołowe okłady do ciała wzbogacone w ekstrakty jałowca i imbiru oraz olej arganowy i z nasion kawy idealnie nawilża skórę, ujędrnia, tonizuje, zmniejsza oznaki celiullitu.
Składniki aktywneEkstrakt jałowca ma właściwości przeciwzapalne i tonizujące, działa przeciwbólowo i antybakteryjnie.
Ekstrakt imbiru usuwa toksyny, wzmacnia limfodrenaż, aktywnie regeneruje skórę, poprawia napięcie.
Olej z nasion kawy efektywnie spala podskórne złogi tłuszczowe, wspomaga produkcję elastyny.
Olej arganowy posiada zadziwiające wręcz możliwości oddziaływania regeneracyjnego na ludzką skórę. Bogaty w witaminę E, nienasycone kwasy tłuszczowe w tym cenny kwas linolenowy i sterole, fantastycznie odżywia i ujędrnia skórę. Nadaje się do każdego rodzaju skóry, a szczególnie do skóry suchej i odwodnionej. Intensywnie nawilża i odżywia skórę, zwany jest eliksirem młodości
Sposób użyciaNanosimy okłady na problematyczne strefy ciała, unikając miejsc szczególnie wrażliwych i pozostawiamy na 1520 minut. Zmywamy ciepłą wodą.
Skład INCIAqua, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil (oliwa z oliwek), Isopropyl Palmitate, Kaolin (glinka), Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Juniperus Communis Fruit Extract (ekstrakt jałowca), Argania Spinosa Kernel Oil (olej arganowy), Zingiber Officinalis Root Extract (ekstrakt imbiru), Coffea Arabica Seed Oil (olej z nasion kawy), Menthol, Camphora, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Parfum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhehylglycerin, Caramel, CI 15985, CI 19140, CI 42090, CI 14720, CI 16255.(*) składniki pochodzące z organicznych upraw